Ga naar de inhoud
Activiteiten en Bijeenkomsten van Onze Gemeente

Wat doen wij

De samenkomst

Iedere zondag hebben wij onze eredienst om 10.00. Het doel is God te loven, te prijzen en te aanbidden daarnaast is er onderwijzing vanuit Gods woord door middel van een overdenking. Na afloop van de eredienst is er gelegenheid om nader kennis te maken en na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Zondagschool

Terwijl de volwassenen de eredienst bijwonen, is er gelegenheid voor kinderen van 0-12 jaar naar de zondagsschool te gaan. Een plek waar ze op creatieve, speelse manier op hun eigen leerniveau meer leren over de Bijbel en hun persoonlijke relatie met de Heer.

Bijbelstudie en bidstond

Elke woensdagavond komen we als gemeente bijeen. Dit is een tijd van gebed voor elkaar, onze familie, vrienden, de Tarwewijk waar onze kerk staat, de overheid en voor specifieke landen. Eens in de twee weken combineren we dit met Bijbelstudie of wijden we de avond volledig aan verdieping in Gods Woord. Deze bijeenkomsten zijn een kans om dieper in te gaan op de Bijbelse leer en samen onze gebedskracht te bundelen.

Jeugd

De jeugd komt elke tweede, derde en vierde zondag samen voor hun eigen bijeenkomst, die start op het moment dat de preek van de voorganger aanvangt. We betrekken hen actief bij de keuze van onderwerpen door te vragen waarover ze zelf willen nadenken, afgewisseld met momenten waarop de leiding het onderwerp bepaalt. Zo hebben we al gesprekken gevoerd over thema’s als ‘De Geestelijke Wapenrusting’, waarbij we verkennen welke wapens God biedt tegen geestelijke machten. Ook thema’s zoals ‘Het zijn van een Christen op school’ zijn besproken, om hen te ondersteunen in hun dagelijkse leven.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon uw verhaal delen? Wij staan klaar om naar u te luisteren en u bij te staan.

Uw privacy en vertrouwelijkheid worden altijd gerespecteerd.